Dara Rolins má mladého zajíčka? PRAVDA o novém vztahu!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 14:14

Dara Rolins musí po posledním rozchodu sledovat, jak její bývalý partner našel štěstí s jinou. Teď to ale vypadá, že se usmálo i na ní. Co řekla pohledná slovenská zpěvačka o vztahu s mladším rapperem?

Dara Rolins je od rozchodu s rapperem Rytmusem oficiálně nezadaná. Zatímco on už si užívá manželských a rodičovských radostí po boku své ženy Jasminy, jeho někdejší partnerka se na veřejnosti stále s žádným novým objevem neukázala.

Jak vás ale stars24.cz před časem informoval, populární zpěvačka začala spolupracovat s mladým rapperem Daliborem Štofanem alias Dalyb ze skupiny HAHA Crew. Ihned se objevily spekulace, že je pracovní vztah přerostl do osobní roviny.

Pohledná Slovenka zprvu kontakt s ním nepopírala, dokonce řekla, že mají další plány. Teď ale bere zpátečku. „Vznikl tu nějaký příběh i označení zajíček Dary. I kdyby to tak bylo nebo nebylo, jsou to věci z mého soukromí, které si chci nechat pro sebe,“ řekla webu pluska.sk.

„Je to oblast mého intimního života, necítím potřebu, že bych ve svém dospělém životě měla lidem něco vysvětlovat a obhajovat se. Nemusím se k ničemu přiznávat. Chci si to nechat pro sebe,“ dodala Dara. Příznivci by jí přitom nový vztah bezpochyby přáli.

Témata: Dara Rolins