Kirk Douglas (†103): Hollywood zapomněl na poslední rozloučení?

Kirk Douglas a Catherine Zeta-Jones 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 10:05

Celý Hollywood se v noci sešel na každoročním předávání Oscarů, naopak na pohřbu legendárního Kirka Douglase bylo prázdno. Proč filmové hvězdy nepřišly vzdát hold herci, který se dožil 103 let?

Jak vás stars24.cz informoval, v úterý zemřel legendární hollywoodský herec a zakladatel slavného hereckého rodu Kirk Douglas (†103). Trochu symbolicky se tak stalo v týdnu, který uzavíralo předávání Oscarů. On sám jednoho doma měl, v roce 1996 ho získal za celoživotní dílo.

Slavný herecký klan se s hlavou rodiny rozloučil v pátek. Poslední rozloučení se konalo v uzavřeném rodinném kruhu na hřbitově Westwood Village Memorial Park v „hlavním městě filmu“ Los Angeles.

V průvodu za rakví měla místo Kirkova stoletá manželka Anne Buydensová, se kterou strávil neuvěřitelných 65 let. Nechyběli ani neméně slavný syn Michael Douglas se syny Dylanem a Cameronem a také manželkou Catherine Zeta-Jonesovou.

Jelikož šlo o komorní smuteční obřad, hollywoodské hvězdy na něm paparazzi vyhlíželi marně. Dorazila jedna jediná. Slavný oscarový režisér Steven Spielberg je totiž rodinným přítelem Douglasových.

Témata: Kirk Douglas Michael Douglas Steven Spielberg