Princ William vybouchnul: Harrymu ztropil pořádnou scénu!

Princ William 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 17:44 | Aktualizováno: 11. února 2020 15:18

Princ William byl dlouhá léta nejbližším člověkem pro bratra Harryho, který se ovšem po sňatku s Američankou Meghan změnil. Vyvrcholilo to jeho odchodem z královské rodiny. Následník trůnu to nesl velice těžce.

V souvislosti s odchodem prince Harryho a jeho ženy Meghan z královské rodiny se opět začaly řešit spory obou bratrů. Třeba list The Times uvedl, že měl princ William svého bratra a jeho ženu vystrnadit pomocí šikany. To sice sourozenci popřeli, v zákulisí se ovšem mělo odehrát drama. Tvrdí to alespoň magazín Globe.

Jeho zdroj tvrdí, že William v paláci na mladšího bratra řval následující slova: „Jsi pro mě mrtvý! Kate a já už tě nechceme nikdy vidět!“ Zasvěcenec dodává, že od chvíle, co do Harryho života vstoupila Američanka, se vztahy bratrů jen zhoršovaly. 

Podle webu Gossip Cop se nic takového s největší pravděpodobností neodehrálo. Server ovšem připomíná, že Harry v říjnu určité napětí ve vztahu s bratrem a následníkem trůnu veřejně přiznal.

Ze zákulisí unikly další podobné informace i v těchto dnech. „Opravdu se nerozešli v dobrém, oba si ale oddechli, že je konec,“ řekl rodinný přítel magazínu People. „Meghan a Harry to asi nepromysleli tak, jak měli, ale prostě jen chtěli být šťastní. Kdo je za to může soudit?“ dodal zdroj.

Témata: Princ William Princ Harry královská rodina (gbr)