Harry a Meghan ve hře o Oscara? S nečekanou nominací naložili po svém!

Princ Harry a vévodkyně Meghan na filmové premiéře 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 15:41

V noci z neděle na pondělí se budou předávat nejslavnější filmové ceny Oscar. Chybět by u toho nemuseli princ Harry s manželkou Meghan, která má k filmovém průmyslu nadále blízko. Pár se prý dokonce dočkal pozvání. Jak s ním naložil?

Princ Harry a jeho žena Meghan se tento týden poprvé od svého konce v řadách britské královské rodiny objevili ve společnosti, což vzbudilo velký rozruch. Podle nejnovějších informací se jim ozvali dokonce z Hollywoodu, kde vedou vévodkyni v patrnosti už dlouhá léta.

V Los Angeles se v noci na zítřek našeho času předávají Oscary. Princ a vévodkyně prý měli být „nominováni“ do role lidí, kteří předají sošku jednomu z vítězů. S nečekanou nominací se ale rozhodli naložit po svém.

Informaci o možné účasti Harryho a Meghan na oscarové ceremonii přinesl web Page Six. Podle něj měli dostat možnost předat ocenění za nejlepší film či dokument. „Cítili se poctěni touto nabídkou, ale pozvání odmítli,“ konstatoval zdroj magazínu Hello!. 

Vévoda a vévodkyně byli tématem už na předávání britských filmových cen BAFTA. Tam si z nich před zraky prince Williama a vévodkyně Kate vystřelil hollywoodský herec Brad Pitt.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) filmové ceny Oscar