Shannen Doherty UMÍRÁ: Rok tajila hrozivou diagnózu!

Shannen Doherty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 15:50

Známá americká seriálová hvězda Shannen Dohertyová opět bojuje s rakovinou, a to již poměrně dlouhou dobu. Diagnózu se jí ale dařilo tajit. V nově odtajněných dokumentech ale zazněla šokující slova.

Jak už vás stars24.cz informoval, hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová oznámila tento týden, že bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Stejnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015.

Populární herečka šla s pravdou ven v televizním pořadu Good Morning America, jelikož věděla, že by její tajemství bylo vyzrazeno ve chvíli zveřejnění dokumentů k chystané žalobě na pojišťovací společnostech. V těch je explicitně uvedeno, že Shannen nemá moc dobré vyhlídky.

„Žalující Shannen Dohertyová umírá na rakovinu v posledním stadiu. A namísto toho, aby mohla prožít zbývající roky pokojně ve svém domě, žije paní Dohertyová ve vyhnanství a je nucena se soudit s pojišťovnou o úhradu nákladů na opravy domu po požáru,“ citoval z lejstra web TMZ.

Dohertyové se přesto dařilo hrozivou diagnózu dlouho tajit. Maskéři se činili, jelikož si téměř nikdo ničeho nevšiml. Shannen přitom stihla natočit nová dobrodružství hrdinů kultovního seriálu Beverly Hills 90210. Došlo jen na šest dílů, než se s pokračováním rozhodla televizní stanice Fox nadobro skoncovat.

Témata: Shannen Doherty