Madonnu TOTÁLNĚ PONÍŽILI! Vyrazili s ní dveře!

Madonna 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. února 2020 22:01

Americká popová královna Madonna se hněvá na pořadatele z londýnské arény Palladium za to, že ve středu předčasně ukončili její vystoupení v rámci turné Madame X. Překročila totiž smluvený začátek doby nočního klidu ve 23:00 místního času, informoval americký web Variety.

Show zpěvačky byla v plném proudu, Palladium ale náhle stáhlo oponu a vypnulo ozvučení, jakmile nastala doba nočního klidu. Madonna dala volný průchod svému rozezlení na instagramu, když Palladium obvinila z pokusu o cenzuru její show Madame X.

"Bylo pět minut po našem nočním klidu ve 23:00, měli jsme uvést ještě jednu píseň a Palladium se rozhodlo nás cenzurovat stažením kovové protipožární opony, která váží devět tun," napsala 61letá Madonna. "Naštěstí v polovině přestali a nikdo nebyl zraněn. Mnohokrát děkuji celému publiku, které neodešlo a nikdy nás neopustilo," uvedla dále popová stálice.

Hvězdná umělkyně rovněž na instagramu zveřejnila video, které zachycuje její klení zpoza opony a vyvolávání jejího jména davem, dokud Madonna s doprovázejícími tanečníky nezazpívala svůj poslední song I Rise, i když už jen při běžném osvětlení a bez zesíleného zvuku.

Témata: Madonna