Michael Schumacher: Rodina se děsí toho, co ještě přijde!

Michael Schumacher 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 15:40

Michael Schumacher je podle všeho nadále naživu, o jeho zdravotním stavu ale neexistuje moc věrohodných informací. Rodina legendárního pilota se navíc po lednovém dění děsí toho, co ji ještě čeká.

Michael Schumacher počátkem ledna oslavil 51. narozeniny, první týdny nového roku ale nebyly vůbec klidné. Lidi opět hnala touha zjistit, co přesně legendárnímu pilotovi formule je. Zprávy o jeho zdravotním stavu jsou totiž velice kusé a nekonkrétní.

Přesto si někdo troufl posoudit, jak se německému šampionovi asi vede. „Je to úplně jiný člověk, než jak si ho pamatujeme ze závodního okruhu. Michael má velmi pozměněné a pochopitelně zhoršené tkáňové, svalové a kosterní struktury. Všechno je důsledek mozkového traumatu, které utrpěl,“ řekl italský neurochirurg Nicola Acciari portálu Diario Uno.

Rodinu Schumachera však ještě víc vyděsil narušitel, kterému se podle britského deníku Mirror podařilo před časem proniknout do Michaelova ženevského sídla. Údajně mělo jít o fotografa, který poté za zhruba 30 milionů korun nabízel snímky na černém trhu. Je tedy jasné, že příbuzní se děsí toho, co všechno ještě přijde.

Od osudného úrazu hlavy během lyžování v Alpách uplynulo už šest let. Schumacher skončil po nárazu hlavou do skály v kómatu. Z něho byl nejprve koncem ledna 2014 probuzen, nakonec byl v září téhož roku propuštěn do domácího léčení, kde je dodnes.

Témata: Michael Schumacher