Meghan a Harry si udělali další nepřátele: Už jich mají plné zuby!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 21:09

Bezpečnost prince Harryho a vévodkyně Meghan je v Kanadě, kde se teď nacházejí, velkým tématem. Lidé, kteří mají bezpečí páru na starosti, si navíc stěžují na to, jak se s nimi zachází.

Princ Harry a jeho žena Meghan dostali možnost se finančně osamostatnit a žít nejen v Británii, ale částečně také v Severní Americe, konkrétně v Kanadě. Tam je velkým tématem zajištění bezpečnosti páru.

Kanadský premiér Justin Trudeau už dříve uvedl, že není dohodnuté, kdo bude financovat opatření týkající se bezpečnosti páru. Osobně ale panovnici ujistil, že ochranu mladého páru v Kanadě stát zajistí. Občané země javorového listu se však vyjádřili jasně. Podle průzkumu pro televizi CTV by jen jednomu z pěti Kanaďanů nevadilo, aby stát platil za ochranu páru. 

Podle informací britského serveru thesun.co.uk si navíc Harry a Meghan udělali v řadách bezpečnostních složek nepřátele. Osoby, které mají jejich bezpečnost na starosti, jich údajně mají plné zuby. 

"Chlapi jsou rádi, když mohou dělat svou práci. Teď ale cítí, že plní bezvýznamné úkoly - vyzvedávají zásilky nebo chodí na nákupy. Mají se starat o bezpečí, ne dělat pochůzky," uvádí zdroj zmíněného webu. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)