Zoufalý princ Harry: Stýská se mu po...!

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 11:55 | Aktualizováno: 6. února 2020 22:03

Princ Harry možná už začíná litovat rozhodnutí opustit královskou rodinu a milovanou Británii, kterou alespoň prozatím vyměnili s manželkou za Kanadu. Vévodovi se totiž prokazatelně začíná stýskat.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se už nějaký čas zabydlují v Kanadě. Po opuštění řad britské královské rodiny se totiž rozhodli svůj čas dělit mezi Severní Ameriku a Velkou Británii. Vnukovi panovnice už se podle všeho začíná po rodné vlasti stýskat. V první řadě si však nevzpomněl na svého bratra Williama nebo další příbuzné.

Podle serveru thesun.co.uk se snaží být v kontaktu především se svými britskými přáteli. „Harrymu pochopitelně chybí jeho přátelé. Naštěstí je s nimi už roky ve WhatsApp skupině, kterou teď využívá víc než kdy dřív, aby zůstal v kontaktu,“ vysvětlil zdroj webu.

Princ údajně kamarády zásobuje i fotkami ze zámoří. „Také se posílají vtipná videa, která najdou. Harry se domnívá, že být na druhém konci světa neznamená, že přijde o kontakt s lidmi, se kterými se přátelí celý svůj život,“ dodal zasvěcenec.

Naopak pro vévodkyni Meghan nyní platí přesný opak, v Kanadě je naopak svým kamarádkám nablízku. Její údajně nejlepší kamarádka, módní stylistka Jessica Mulroneyová, žije v kanadském Torontu.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr)