Shannen Doherty: Rakovina se vrátila!

Shannen Doherty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 9:24

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 oznámila tento týden velmi nemilou zprávu. Shannen Doherty opět bojuje s rakovinou. Její vyhlídky podle všeho vůbec nejsou pozitivní.

Osmačtyřicetiletou herečku Shannen Doherty proslavily role Brendy Walshové v seriálu Beverly Hills 90210 a Prue Halliwellové v seriálu Čarodějky. Bohužel, v posledních letech plní novinové stránky hlavně její zdravotní problémy. Jinak tomu není ani v těchto dnech.

Americká televizní hvězda přiznala, že opět bojuje s rakovinou prsu. „Je jen otázkou dní nebo týdnů, než se provalí, že se mi vrátila rakovina a mám ji ve čtvrtém stadiu. Proto jsem tady. Je to pro mě v mnoha ohledech těžké. Mám docela strach,“ řekla v pořadu Good Morning America.

Není divu, že má strach. Se zákeřnou nemocí už má totiž zkušenosti. Poprvé ji lékaři rakovinu diagnostikovali v roce 2015. Tehdy prodělala operaci, při které jí odstranili jedno prso. V roce 2017 oznámila, že je choroba na ústupu.

Od té doby stihla natočit nová dobrodružství hrdinů kultovního seriálu Beverly Hills 90210, velký úspěch z toho však nebyl. Stačilo pouhých šest dílů, aby se s pokračováním rozhodla televizní stanice Fox nadobro skoncovat.

Témata: Shannen Doherty