Kate a Williama má v hrsti! Tahle osoba na ně má neuvěřitelný vliv!

Kate a William 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 10:41 | Aktualizováno: 4. února 2020 14:27

Do čela britské královské rodiny by se měl jednoho dne postavit princ William, tahle informace by však mohla mnoho lidí znepokojit. Existuje totiž prý osoba, která má na něj a jeho manželku Kate neuvěřitelný vliv.

Pokud se nestane něco nečekaného, stanou se princ William a vévodkyně Kate jednoho dne královským párem. Už dnes však mají v rámci britské monarchie důležitou roli, kterou navíc umocnil konec bratra následníka trůnu v řadách rodiny. O to důležitější jsou teď osoby, na které vévoda a vévodkyně z Cambridge spoléhají.

Královský expert Phil Dampier zmiňuje maminku vévodkyně Carole, která je podle něj silnou ženou s inspirativním příběhem, díky němuž ji jen tak něco nerozhodí. „Kate se na ní stále obrací a žádá jí o rady a uklidnění. Také tráví spoustu času s jejich dětmi,“ popsal její pomoc páru serveru thesun.co.uk.

„Po odchodu Harryho a Meghan z královské rodiny je na Williama a Kate vyvíjen mnohem větší tlak. Carole bude bezpochyby jejich oporou v pozadí. Její vliv je prostě obrovský,“ vysvětlil Dampier. Paní Middletonová přitom nemá vliv jen na svou dceru, ale také na prince Williama, který o vlastní matku přišel.

Budoucí král prý tchán a tchyni vnímá jako své druhé rodiče, kterým se nebojí svěřit se závažnými problémy. „William hodně spoléhal na Carole a Michaela během megxitu. Hodně mu pomohlo, že si o tom s nimi mohl promluvit,“ tvrdí zdroje uvedeného webu.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)