Brad Pitt se bavil na účet prince: Tohle je můj Harry, vezmu si ho do USA!

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 19:33

Ve Velké Británii se o víkendu předávali filmové ceny a jednu ze sošek získal hollywoodský herec Brad Pitt. Na místě sice přítomen nebyl, děkovnou řeč s vtípkem na účet prince Harryho za něj však pronesl někdo jiný.

Princ Harry a jeho manželka Meghan v lednu oznámili a také uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu. Srandu si z toho umí udělat i v Hollywoodu, kde to někdejší herečka dobře zná z dob aktivní umělecké kariéry.

Přesvědčit se o tom mohli samotní členové britské královské rodiny. Princ William a vévodkyně Kate se účastnili nedělního předávání britských filmových cen BAFTA, kde v jedné z děkovných řečí zazněla narážka na „megxit“.

Brad Pitt si pro cenu nedorazil osobně, děkovnou řeč za něj pronesla kolegyně ze snímku Tenkrát v Hollywoodu Margot Robbie. „Brad říká, že cenu pojmenuje Harry, protože si ji vezme domů do Států. Jeho slova, nikoliv moje,“ řekla na pódiu. 

Kamery si v tu chvíli vybraly budoucí královský pár, aby zaznamenaly jeho reakci. Zatímco Kate se upřímně bavila, její manžel William se sice usmál, ale bylo vidět, že se k tomu musel tak trochu přinutit.

Témata: Brad Pitt Princ Harry královská rodina (gbr)