Královna se mstí vnukovi za jeho zradu: Překvapivé rozhodnutí!

Královna Alžběta II. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 13:18 | Aktualizováno: 5. února 2020 18:30

Královna Alžběta nadále řeší krizi kolem odchodu prince Harryho a vévodkyně Meghan z řad britské královské rodiny. Panovnice teď udělala nečekanou věc, kterou jako by se chtěla vnukovi a jeho ženě za jejich zradu pomstít.

Poté, co princ Harry s manželkou Meghan uskutečnili odchod z předních řad britské královské rodiny, začalo se v paláci intenzivně řešit, kde zaujme jimi uvolněná místa. V médiích se hned začala objevovat jména dvou favoritek.

Královský životopisec Robert Lacey prozradil magazínu Hello! svou domněnku, že vyvolenými náhradnicemi se s velkou pravděpodobností stanou princezny Eugenie a Beatrice, která se má letos vdávat. Teď se vynořila první informace, které domněnku tohoto experta zdánlivě potvrzuje.

Královna Alžběta měla své vdávající se vnučce nabídnout, aby se její svatební recepce konala přímo v Buckinghamském paláci. Uvedl to web dailymail.co.uk. V době, kdy se spekuluje o tom, že se sestrou zaujmou místa Harryho a jeho ženy, jde o zajímavou náhodu.

„Beatrice byla nabídkou potěšena a s vděčností ji přijala,“ řekl serveru jeden z jejích přátel. O tom, že jde o speciální gesto, svědčí to, že princ Harry a vévodkyně Meghan se podobné pocty nedočkali. Naposled měli recepci přímo v sídle královny princ William a vévodkyně Kate v roce 2011.

Témata: Královna Alžběta II. Princezna Beatrice Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)