Harry a Meghan se straní lidí: Čekali na ně marně!

Princ Harry a Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 16:58

Princ Harry a jeho žena Meghan se zabydlují v Kanadě, vysněného klidu se však zatím tak úplně nedočkali. Jejich dům je obležen fotografy, a tak se raději rozhodli z něj nevycházet.

Dnes končí měsíc, ve kterém princ Harry a vévodkyně Meghan oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu a začali dělit svůj čas mezi Velkou Británii a Severní Ameriku, konkrétněji Kanadu. Pár se usídlil na ostrově Vancouver Island, vytouženého klidu se ale úplně nedočkal.

Hned po příjezdu si všimli paparazzi fotografů a začali jednat. Právníci páru uvedli, že veškeré fotografie vznikají bez jejich souhlasu. Se zástupci bulvárních médií jsou proto připraveni se soudit. Teď to ale vypadá, že se před novináři pojistili ještě jinak. Podle informací z místa se před nimi schovávají.

Ačkoliv se intenzivně řeší, z čeho budou nyní financovat svůj život, některých zaměstnanců se evidentně vzdát nehodlají. Když se fotografům nepodařilo zachytit prince a vévodkyni, počíhali si na jednu z osob, kterou má pár na výplatní pásce.

Světem už kolují fotografie jejich hospodyně, jak pro Harryho a Meghan nakupuje. Nejspíš na jejich rozkaz zamířila do obchodu s názvem Save on Food, což by se dalo přeložit jako „ušetřete na jídle“.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)