Vévodkyni Meghan vyhrožují? Skončíš s obrovskou ostudou!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 14:51 | Aktualizováno: 30. ledna 2020 18:40

Vévodkyně Meghan má po oznámení odchodu páru z řad britské královské rodiny poměrně dost pošramocenou pověst. Podle některých lidí ale ještě nedosedla na úplné dno. Manželce prince Harryho prorokují obrovskou ostudu.

Jen jedinkrát promluvil moderátor Piers Morgan o vévodkyni Meghan pozitivně, jinak jí dával sodu. V září chválil, jak se jí a princi Harrymu zdařila návštěva Jižní Afriky. „Tohle bys měla dělat, tohle je fajn, tohle členové královské rodiny dělají,“ vzkazoval tehdy. Jenže Američanka byla jiného názoru.

Harry a Meghan v lednu oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu a žít ze svého. Morgan teď v dokumentárním snímku stanice Fox dostal otázku, zdali to může být začátek konce monarchie. Břitký komentátor se do někdejší herečky ihned pustil.

„Pokud si Meghan Markleová myslí, že se stane novou princeznou Dianou, měla by se znovu zamyslet. Skončí jako malá královská Kim Kardashianová se vší ostudou, která k tomuto označení patří,“ řekl před kamerami podle britského webu thesun.co.uk.

Podle něj už je teď vidět, jak na rozhodnutí páru reaguje Velká Británie i zbytek světa. „Je to převzetí moci od dvou egoistických, posedlých mladých lidí, kteří se považují za ‚progresivní‛, kteří si dupli a královna jim ustoupila,“ dodal Morgan.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)