Dara Rolins: O 21 let MLADŠÍ PARTNER?

Dara Rolins 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. ledna 2020 11:35

Od rozchodu Dary Rolins s Patrikem Vrbovský uplynula spousta času a vedle zpěvačky se neobjevoval oficiálně žádný partner. Pokaždé sice tvrdila, že není sama, pravděpodobně to ale nemyslela nikdy tak, že má partnera. Nyní se ale objevily spekulace, že si víc než rozumí s rapperem, který je o 21 let mladší!

Zatímco Rytmus se oženil a stal otcem, zpěvačka si naplno užívá chvíle se svou dcerou, chystá hudební novinky a jezdí na dovolené. Nedávno začala také spolupracovat mladým rapperem Daliborem Štofanem, který je známý jako Dalyb ze skupiny HAHA Crew.

A podle všeho si padli do oka! Během vzniku skladby Hello Kitty měla Dara podle serveru Topky.sk okouzlit 26letého Dalibora natolik, že jí skládá komplimenty a posílá pusinky. 

Toho si všimli i fanoušci. Na Youtube pod jejich společnou skladbou se objevily komentáře, v nichž lidé předpokládají, že spolu Dara a Dalyb zřejmě něco mají. 

Opak je ale pravdou. "Samozřejmě se známe, sedli jsme si hudebně i lidsky a jednoznačně spolu máme kromě písničky HELLO KITTY a společného natáčení videa k ní i jiné hudebně plány," řekla Dara serveru.

Vztah ale nepotvrdila, a tak se zdá, že vše zůstává pouze v rovině kamarádství.

Témata: Dara Rolins