Když celebrity dramaticky zhubnou: Britské popové hvězdy vyděsily fanoušky!

Adele 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 10:02

Když začnou celebrity dramaticky hubnout, objeví se hned všemožné spekulace, např. o tom, zdali je nepostihla nějaká nemoc. V poslední době fanoušky "vyděsily" dvě nejslavnější britské popové hvězdy současnosti.

V Česku se v posledních dnech objevily podvodné reklamy na hubnoucí přípravky, které se zaštiťují jmény slavných osobností, upozornila na to např. Lucie Vondráčková. Fanoušci by si měli vzít příklad spíš z dvou největších britských popových hvězd současnosti, které v nedávné době šokovaly změnou vzhledu.

Jak už vás stars24.cz informoval, fenomenální zpěvačka Adele zhubla minimálně 20 kilogramů, někde se mluví dokonce o 45 kilech. Pomoc jí v tomto procesu nabídla brazilská trenérka Camila Goodisová, která přitom přiznala, že cvičení slavné klientce zrovna dvakrát nevoní. Za vše prý může především změna životního stylu a dieta.

Se svým příběhem se svěřil i nejslavnější písničkář světa Ed Sheeran, který během posledních dvou let zhubl 26 kilogramů. Média mu přezdívala „cvalík“, komentářů týkajících se hmotnosti se dočkal i ze strany fanouškovského tábora. V roce 2017 to prý dokonce vedlo k tomu, že se psychicky zhroutil.

Sheeran o věci promluvil v podcastu Behind The Medal. „Nikdy jsem neměl ze své váhy mindráky. Až lidé mě upozornili, že nejsem právě hubený,“ přiznal hudebník. „Přestal jsem kouřit, zamiloval si běhání a kila šla rychle dolů,“ vysvětlil posluchačům, jak se nadváhy zbavil. O lidech, kteří ho na váhu upozorňovali, má vlastní mínění.

„Všechno to pramenilo z mindráků dotyčných lidí, kteří mě osočovali. Bývá to tak, že když je někdo sám se sebou nespokojený, často nic nedělá, ale raději místo toho ukazuje prstem na druhé. Sami jste tlustí. Polovina lidí, která poukazovala na to, že jsem tlustý, je nejspíš sama obézní,“ konstatoval Sheeran.

Témata: Adele Ed Sheeran