Jennifer Aniston je TĚHOTNÁ? Dvojčata s Pittem!

Jennifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 13:45

Když tvořili Jennifer Anistonová a Brad Pitt manželský pár, dětí se nedočkali. Na počátku roku se ovšem objevují zprávy, že to v pokročilém věku dávají znovu dohromady, a řeč je i o potomcích. Dokonce už se objevily první konkrétní informace.

Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou v poslední době v tak častém kontaktu jako v dobách, kdy byli manželé. Je za tím fakt, že se v posledních dnech v Hollywoodu neustále udělají nějaké ceny, avšak přátelé obou zmiňovaných tvrdí, že je za tím přece jenom něco víc. „Znovu zahořeli láskou,“ řekl doslova zdroj blízká Pittovi.

Možná i na základě těchto tvrzení doprovodil magazín Woman‘s Day fotku z instagramového profilu Anistonové, kde leží na zadním sedadle auta, komentářem, že snímek má skrytý význam. Ten má spočívat v tom, že spolu exmanželé čekají dítě.

Časopis konstatuje, že představitelka servírky Rachel ze seriálu Přátelé má těhotenské bříško, což potvrzuje dohady, že si kolem roku 2000 nechala zmrazit vajíčka. V článku je také uvedeno, že jelikož je to dnes možné zařídit, čeká dokonce dvojčata. Na její vlastní přání má jít o dvě holčičky.

Server Gossip Cop připomíná, že Woman‘s Day o zmíněné dvojici hollywoodských hvězd lže opakovaně. V celém příběhu jejich údajně znovuobnoveného vztahu je stále mnoho neznámých. Zdroje z jejich okolí sice tvrdí, že to dali znovu dohromady, Pitt se ovšem nechal před časem slyšet, že o žádný romantický vztah nestojí.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston