NEJVĚTŠÍ TAJEMSTVÍ Archieho odhaleno! Jeho kmotrem NENÍ George Clooney!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2020 12:27

Syn vévodkyně Meghan a prince Harryho Archie je už osm měsíců prakticky držen stranou od veřejnosti. Po celou to dobu se mělo za to, že jeho kmotrem je slavný herec a rodinný přítel George Clooney. Jak se ale nyní ukázalo, domněnka byla mylná.

Kolem prince Harryho a jeho manželky Meghan Markle je v posledních týdnech pořádně rušno. Jejich jména se skloňují zejména v souvislosti s jejich odchodem z královské rodiny.

Na povrch se ale začínají dostávat i další informace ze soukromí. Například ta, kdo je skutečným kmotrem malého prince Archieho.

První informace totiž hovořily o tom, že při křtu měl být přítomen hollywoodský herec George Clooney. Pravda je ale úplně jiná.

Harry a Meghan si totiž na tento úkol nepozvali nikoho slavného, a dokonce ani nikoho z rodiny. Server Daily Mail uvedl, že kmotrem se stal Mark Dyer, který byl osobním asistentem prince Charlese.

Kmotrou pak má být Tiggy Pattifer, pečovatelka prince Harryho a Williama z dob jejich dětství. Clooney teda navzdory dosavadním zprávám není Archieho kmotrem.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor George Clooney Meghan Markle Princ Harry