Orlando Bloom dostal na Kladně velmi osobní dárek! Jak to věděli?

Orlando Bloom v šatně kladenských Rytířů 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 11:15

Slavný hollywoodský herec Orlando Bloom překvapil kladenské hokejové fanoušky, když se mezi ně o víkendu vmísil v dresu Rytířů, který dostal jako dárek od zdejšího klubu. Tam dobře věděli, jak mu udělat radost.

Jak vás stars24.cz informoval, v Česku kvůli natáčení seriálu opět pobývá slavný britský herec Orlando Bloom, který opravdu pozoruhodným způsobem tráví veškerý volný čas. Mimo jiné o uplynulém víkendu údajně poprvé v životě zavítal na zápas ledního hokeje, když navštívil extraligové utkání Rytířů Kladno.

Středočeský klub vlastní a v jeho barvách válí legendární Jaromír Jágr, nabízelo se tedy, že by mohli hollywoodskou hvězdu obdarovat jeho podepsaným dresem. Představiteli Legolase z Pána prstenů však nakonec věnovali dres s jeho jménem a číslovkou 13. Proč?

Bloom v Česku také jezdí na kole, v posledních dnech absolvoval desítky kilometrů dlouho vyjížďku. Už dříve se během jedné cesty svěřil na sociální síti s tajemstvím. „Pro někoho je třináctka šťastná, je to moje datum narození,“ napsal na instagramu.

Je vidět, že si na Kladně slavného herce dobře proklepli a věděli, čím mu udělat radost, ačkoliv na samotném Jágrovi bylo po utkání patrné, že by návštěvu Orlanda vyměnil za body do tabulky. Rytíři totiž prohráli.

Témata: Orlando Bloom Jaromír Jágr