Pohár trpělivosti přetekl! Thomas Markle vyzval Harryho: BUĎ CHLAP A...!

Princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. ledna 2020 18:50

Poté, co se vévodkyně Meghan s princem Harrym rozhodli zanevřít na královskou rodinu, je otec Meghan Thomas Markle zkritizoval za to, že svým krokem ničí a znehodnocují monarchii jako váženou instituci. Potom přišla rázná výzva.

Jak už stars24.cz informoval, krok vévody a vévodkyně ze Sussexu dnes odsoudil otec Meghan, s nímž se však dcera dlouhodobě nestýká.

V rozhovoru pro dokument stanice Channel 5 Thomas Markle řekl, že ho Meghan zklamala a že by si měla uvědomit, že sňatkem s princem na sebe vzala i jisté závazky.

Britská královská rodina je podle něj jednou z nejtrvalejších a nejvýznamnějších institucí vůbec. "Oni ji ničí, znehodnocují ji, zbavují ji lesku... Nevím, o co jim jde," citovala z rozhovoru agentura Reuters.

Tím ale neskončil. Rozhodl se, že dá královskému páru ultimátum. Pokud se mu Harry a Meghan neozvou, dá každý měsíc médiím velký rozhovor, ve kterém je nebude šetřit.

Vyzval také Harryho, aby se pochlapil a konečně se s ním sešel! "Nechci tiše sedět v obýváku a do konce života čekat, jestli mi někdo zavolá nebo se mi ozve jinak," řekl Markle. 

Témata: Thomas Markle Meghan Markle Princ Harry