Orlando Bloom je v Česku: Jezdí na kole, zašel na Jágra!

Orlando Bloom v šatně kladenských Rytířů 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 10:02

Hollywoodský herec Orlando Bloom, kterého proslavila např. role Legolase v sáze Pán prstenů, momentálně natáčí v Česku, bohatý program má ovšem i ve volných chvílích. Jen o uplynulém víkendu toho stihl opravdu hodně.

Orlando Bloom se v poslední době často vyskytuje v Česku, protože natáčí pro zahraniční produkci ve filmových ateliérech na Barrandově seriál Carnival Row. Naši zemi ovšem neopouští ani v době osobního volna, které věnuje převážně sportu, ať už aktivně či pasivně. Na sociálních sítích je o tom spousta důkazů.

Sám Orlando se v sobotu pochlubil snímky z více než šedesátikilometrového výletu na kole v okolí řeky Berounky a po Křivoklátsku. Zima je zkrátka letos velice mírná, a tak je i koncem ledna možné vzít kolo a vyrazit si. Včera už měl ovšem slavný hollywoodský herec jiný program.

Vyrazil si totiž na hokejovou extraligu a tento sport se mu evidentně na první pohled zalíbil. Podívat se vyrazil do Kladna, pochopitelně ho nejspíš zaujal příběh brzy osmačtyřicetiletého veterána Jaromíra Jágra.

Legendární hokejista si přítomnosti slavného Brita v hledišti všiml, Bloom byl podle fotografií dokonce i na návštěvě v kabině. „To víš, Kladno táhne! Už se to dozvěděli v Hollywoodu! Mám rád film Troja, v něm to ale trošičku pos*al, když zabil Achilla,“ řekl Jágr po utkání dle serveru sport.cz.

Témata: Orlando Bloom Jaromír Jágr