ŠOK! Za koncem Harryho a Meghan stála osoba blízká vévodkyni!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 17:55 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 19:19

Princ Harry a vévodkyně Meghan v lednu uskutečnili "megxit", opustili řady britské královské rodiny. Za jejich rozhodnutím ale podle nejnovějších informací stála také osoba, která má po celý život k Američance velice blízko.

Princ Harry a vévodkyně Meghan byli donuceni vzdát se svých královských povinností, jinak by nemohli uskutečnit svůj plán dělit čas mezi Velkou Británii a Severní Ameriku, kde se momentálně nachází. Na americkém kontinentu žije i maminka americké herečky Doria, která podle nejnovějších informací sehrála při jejich rozhodnutí důležitou roli.

Uvedl to nedělník Mail on Sunday, který píše o jejím vlivu nejen na dceru, ale především na jejího manžela. „Obzvlášť Harry se na ní obrací se žádostí pro radu. Ona je jako královna - nikdy si nestěžuje a nic nevysvětluje,“ vysvětlil zdroj listu.

„Meghan jí vždycky zcela věřila, ale ona se stala pevnou skálou i pro Harryho. Nevyhledává pozornost a pro Harryho znamená její diskrétnost a mlčení úplně všechno,“ dodává člověk z jejich blízkosti. 

S maminkou a tchyní Dorií teď bude pár nejspíš trávit více času, s největší pravděpodobností si to ale vybere svou daň. O uplynulém víkendu totiž vyšlo najevo, že asi přijde o možnost získat britské občanství. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry Doria Ragland (matka Meghan Markle) královská rodina (gbr)