Madonna má skandál: Zase ruší koncerty, za které bere nehorázné peníze!

Madonna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 15:56

Popularita popové zpěvačky Madonny už dávno není taková, jako bývala dříve, nahradily ji mladší kolegyně. Přesto se Američanka nevzdává a snaží se vystupovat. Teď ale učinila rozhodnutí, které spoustu fanoušků rozzlobí.

Madonna v poslední době přitahuje spíš skandály, než kvalitní hudební produkcí. Loni za dvě písně při finále Eurovize inkasovala 23 milionů korun a podala opravdu mizerný výkon, zazpívala totiž velice falešně. V novém kalendářním roce pro jistotu odvolává některé koncerty rovnou.

Minulý týden americká zpěvačka zrušila vystoupení v Lisabonu, v prosinci pak v Miami a předtím v Bostonu. V těchto dnech ohlásila zrušení londýnského koncertu, který byl v plánu v pondělí. Vystoupení ruší už od října, turné má přitom trvat až do března. 

Popová hvězda se odvolává na blíže nespecifikované zdravotní potíže. „Hluboce lituji, že musím zrušit koncert, který se měl konat v pondělí 27. ledna v Londýně. Lékaři mi doporučili několik dní klidu. Jak víte, mám zranění, které mi dělá problémy od začátku turné. Musím ale poslouchat své tělo a zdraví dát na první místo,“ uvedla na instagramu.

„Zklamat své fanoušky a ohrozit turné je to poslední, co si přeji. Zrušení koncertu mne mrzí více, než si umíte představit. Ještě jednou děkuji za pochopení,“ dodala Madonna s tím, že lidé, kteří si zakoupili lístky, dostanou peníze zpět. Koncert naplánovaný na 29. ledna se prý konat bude.

Témata: Madonna