Brad Pitt a Jennifer Aniston? Už žádné tajnosti... TAKHLE TO JE!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 13:55 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 9:25

O znovunavázání romantického vztahu mezi Jennifer Anistonovou a Bradem Pittem se spekuluje od chvíle, kdy se herec rozvedl s Angelinou Jolie. Přátelé bývalých manželů teď prozradili, co mezi nimi doopravdy je.

Na základě spekulací médií a fotografií z dojemného setkání Jennifer Anistonové a Brada Pitta v zákulisí udílení cen Screen Actors Guild Awards si fanoušci přejí, aby to bývalí manželé dali znovu dohromady. Hvězdný herec potvrdil, že někdejší partnerku ovšem nebere jako doprovod na Oscary.

Pitt ještě nedávno jasně deklaroval, že by momentálně nestojí o jakýkoliv romantický vztah s tím, že ani neví, s kolika ženami ho za poslední tři roky spojovali, nic z toho však nebyla pravda. Jemu blízká osoba ale tvrdí něco docela jiného.

„Znovu zahořeli láskou. Tak šťastně nevypadali už několik let,“ řekl britskému serveru mirror.co.uk zdroj blízký Pittovi. Dokonce i lidé, kteří mají blízko k představitelce servírky Rachel, hovoří podobně.

„Nemyslím si, že ho vůbec někdy přestala milovat, ačkoliv jí zlomil srdce, když ji vyměnil za Angelinu Jolie. Chtělo to dost času, ale všechno mu odpustila,“ řekl zmíněnému webu člověk z okolí Anistonové.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston