Rytmus se pochlubil Sanelem: Proč pořád nikdo neviděl jeho tvář?

Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 18:34

Rytmus se stal otcem už loni v létě, ale soukromí syna Sanela zatím pečlivě střeží. Na sítích s ním zveřejňuje jen fotky, kde mu není vidět do obličeje. Proč pořád nikdo neviděl chlapcovu tvář?

Od chvíle, kdy se koncem července stali rodiči, čelí Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanoušků, kteří by rádi pohlédli jejich synovi Sanelovi do tváře. Jenže nejznámější slovenský pár současnosti si soukromí pečlivě hlídá a chlapce zepředu vůbec neukazuje. Přesto se rapperovi v těchto dnech podařilo fanoušky potěšit.

Na instagramovém profilu totiž zveřejnil snímek, kde jeho potomkovi přece jen je trochu vidět do tváře. Hrdý otec, který tento měsíc oslavil 43. narozeniny, vše doprovodil dojemným komentářem. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Led 24, 2020 v 12:20 PST

„Tento náš malinký červík má necelých 6 měsíců. Neuvěřitelné, jak to letí a jaké štěstí nám do života vnesl. Doporučuji to každému, kdo se cítí na to být dobrým tátou, který se chce starat o rodinu. Miluju vás,“ napsal Rytmus a nezapomněl označit svou ženu.

Připojil ovšem také vysvětlení, proč se lidé nedočkají pohledu do Sanelovy tváře. „Ne, tvářičku neukazujeme, maximálně přes kreslený filtr. Nechceme, aby se jeho tvářička šířila v médiích nebo na internetu mezi cizími lidmi,“ konstatoval.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič