Facebook, Instagram, Tinder… Stallone i jiné hvězdy ukazují, jak se prezentují na sítích!

Sylvester Stallone slaví 73. narozeniny 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 14:20

Sociální sítě žijí novou mánií, kterou spustila legenda světové pop music. Další celebrity se záhy připojily a trendu se pomalu chytají i obyčejní lidé. O co přesně jde?

Sledujete na sociálních sítích zahraniční celebrity? Pokud ano, nejspíš už jste si všimli, co je trendem posledních hodin. Světové hvězdy sdílí koláže skládající se ze čtyř různých fotek, které ukazují, jak rozdílně by se měli prezentovat na jednotlivých platformách, ať už je řeč o Facebooku nebo Instagramu či seznamce Tinder.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

What do you think @dollyparton?

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone), Led 24, 2020 v 4:52 PST

Takovou koláž zveřejnil např. představitel akčních hrdinů Ramba a Rockyho, legendární Sylvester Stallone, který nezapomněl označit osobu, která za nynější mánií údajně stojí. Ačkoliv sociální sítě vznikly především pro mladé, za novým trendem je prý 74letá legenda populární hudby.

Stallone totiž zmínil slavnou americkou country zpěvačku Dolly Parton, její jméno ve svém článku zmiňuje i světoznámá zpravodajská televize CNN, která tvrdí, že vše spustila koláž, kterou ona zveřejnila v úterý na svém facebookovém profilu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dolly Parton (@dollyparton), Led 21, 2020 v 10:02 PST

Právě CNN hudební legendu kontaktovala s dotazem, zdali si uvědomuje, jakou mánii spustila. Odpovědi se ovšem zatím nedočkala.

Témata: Sylvester Stallone Dolly Parton Facebook Instagram