Půjdou spolu Pitt a Aniston na Oscary? Jasná odpověď!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 12:20

Brad Pitt a Jennifer Anistonová jsou v posledních týdnech v častém kontaktu, jelikož v Hollywoodu probíhá sezóna předávání filmových cen. Nejdůležitější ocenění se však teprve bude předávat. Budou u toho bývalí manželé zase jako pár?

Fanoušky po celém světě dojalo setkání bývalých manželů Brada Pitta a Jennifer Anistonové na udílení cen Screen Actors Guild Award. V zákulisí se oba vřele pozdravili, objali a vyměnili si několik úsměvů. Vyšlo přitom najevo, že jeden z nich jevil o setkání výrazně větší zájem.

Podle zdroje přímo z Hollywoodu vyvolal vzájemný kontakt mezi herci Pitt, který na svou exmanželku opakovaně volal, aby za ním přišla, ona ale málem odešla do jiné místnosti, aby se setkání vyhnula. Nakonec ale oba odcházeli s úsměvem.

Sezona předávání filmových cen ale nekončí, předávat se budou např. ty vůbec nejvýznamnější. Pitt proto dostal od novinářů televize Extra otázku na tělo, zdali Anistonovou vezme na Oscary. „Ne, nemám doprovod,“ odpověděl oblíbený herec a začal se smát. 

Pitt nedávno jasně deklaroval, že by momentálně stál o jakýkoliv romantický vztah. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl narovinu v rozhovoru pro magazín New York Times.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston filmové ceny Oscar