Přátele ovládla nostalgie: Dojemné setkání po letech!

Přátelé v době natáčení poslední epizody 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 10:14

Legendární seriál Přátelé má miliony fanoušků i čtvrtstoletí poté, co se objevil na televizních obrazovkách. Společné časy evidentně chybí i hercům, kteří v sitcomu hráli. Někteří z nich se proto v těchto dnech sešli.

Loňský rok se nesl ve znamení jednoho zajímavého televizního výročí. Uplynulo čtvrtstoletí od chvíle, co americká televize NBC začala vysílat kultovní sitcom Přátelé, který se nakonec dočkal deseti řad, 236 epizod a velkého úspěchu po celém světě. Herci se podle všeho mají brzy na obrazovce znovu sejít, ačkoliv o formě zatím není jasno.

Třeba představitelku Moniky Courteney Coxovou už ovládla nostalgie. Na sociální síti totiž sdílela přesně 16 let starou fotku ze zákulisí natáčení vůbec poslední epizody legendárního seriálu, na které nechybí ani jeden z herců.

Na zhruba dva týdny starém snímku, který zveřejnila Jennifer Anistonová ale trojice herců chybí. Před objektivem se objevily pouze dámy, kromě servírky Rachel a Coxové na ní nechybí ještě Lisa Kudrowová, která ztvárnila ztřeštěnou Phoebe.

Otázkou je, zdali se řešil i možný návrat na obrazovky. Podle dostupných informací celé původní herecké obsazení sitcomu jedná o účasti ve „speciálu“, žádné bližší podrobnosti ale nejsou známy. Mohlo by jít např. o formu, kde by herci vyprávěli historky z natáčení.

Témata: Přátelé Courteney Cox Jennifer Aniston Lisa Kudrow