Meghan si už vážně dělá srandu? Důvod, proč se zamilovala do Harryho, je...

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. ledna 2020 18:58 | Aktualizováno: 25. ledna 2020 18:37

Už přes rok jsou princ Harry a vévodkyně Meghan manželé, až nedávno ale vyšla najevo celá pravda o jejich vztahu. Američanka totiž prozradila šokující důvod sňatku. Diví se tomu obyčejní lidé, ale i členové královské rodiny.

Když si vévodkyně Meghan brala za muže prince Harryho, nikdo nepochyboval, že tak dělá z čisté lásky, jejímž důkazem je i narozený syn Archie. Touha stát se členkou britské královské rodiny se však v hlavě Američanky zakořenila daleko dříve a má to co do činění s maminkou jejího muže.

Po tragické pařížské autonehodě totiž následoval ostře sledovaný pohřeb princezny Diany, který neunikl ani pozornosti tehdy nezletilé Meghan Markleové. Už dříve přiznala, že u přenosu plakala, zároveň ale vyslovila přání stát se někým takovým, jako byla lidmi milovaná princezna.

Tenkrát také poprvé zaznamenala Harryho, jak celý smutný drží v ruce obálku s nápisem „maminka“. Královská rodina se následně stala terčem jejího zájmu, kamarádky neustále otravovala přáním, že chce být druhá Diana. Obdivovala na ní lidskost a charitativní činnost.

Právě v tom se Harry a Meghan snaží na zesnulou princeznu navázat, ač jejich obliba u Britů poslední dobou klesá, což se Dianě snad nikdy nestalo. Princ navíc vévodkyni varoval, aby se držela pevně na nohou, aby nedopadla stejně jako jeho maminka.

Na britských sociálních sítích lidé tyto dvě členky královské rodiny rádi porovnávají a spekulují, jestli by si díky svým názorům na protokoly a královské postupy rozuměly. Pravděpodobně by to ale bylo přesně naopak.

Kdyby byla tragická zesnulá princezna Diana ještě naživu, pravděpodobně by vévodkyni Meghan nesnášela! Její přítomnost by kvůli svému synovi Harrymu tolerovala, jinak by ji ale nemohla vystát.

Lady Colin Campbellová byla jako důvěrnice princezny Diany nedílnou součástí královského paláce a dodnes je vítaným hostem a blízkou přítelkyní královské rodiny. Tvrdí ale, že pokud by Diana ještě žila, Meghan by nesnesla.

Témata: Meghan Markle