Aktuální FOTO Michaela Schumachera: Je to úplně jiný člověk!

Formule 1 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 16:55

Kolem osoby Michaela Schumachera, kterého rodina už šest let nechává léčit v izolaci od okolního světa, je opět dusno. Zapříčinil to vetřelec, který se k legendárnímu pilotovi dostal neuvěřitelně blízko.

Je to už šest let, co si Michael Schumacher přivodil na lyžích v Alpách vážný úraz hlavy. Ačkoliv měl ochrannou helmu, po nárazu hlavou do skály skončil v kómatu. Z něho byl nejprve koncem ledna 2014 probuzen, nakonec byl v září toho roku propuštěn do domácího léčení, kde je dodnes. V jakém je stavu, ale vědí pouze jeho nejbližší.

Jejich soukromí ale mělo být v těchto dnech narušeno. Podle britského deníku Mirror měl v minulém týdnu proniknout do ženevského sídla legendárního pilota fotograf, který nyní za zhruba 30 milionů korun nabízí děsivé snímky na černém trhu.

Bezcitné chování narušitele logicky pobouřilo Corinnu Schumacherovou, která už kontaktovala policii i právníky, aby narušení soukromí její rodiny vyšetřili. Otázkou však je, zdali se pachatele podaří najít dřív, než se fotografie dostanou do oběhu.

Zatím poslední svědectví poskytl italský neurochirurg Nicola Acciari. „Je to úplně jiný člověk, než jak si ho pamatujeme ze závodního okruhu. Michael má velmi pozměněné a pochopitelně zhoršené tkáňové, svalové a kosterní struktury. Všechno je důsledek mozkového traumatu, které utrpěl,“ řekl portálu Diario Uno.

Témata: Michael Schumacher