Jennifer Aniston o to nestála? PRAVDA o setkání s Pittem!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 13:09

Fanoušci v posledních dnech doufají, že Brad Pitt a Jennifer Aniston, bývalí manželé, opět zahořeli láskou. Jako důkaz brali jejich dojemné setkání na předávání filmových cen. Jenže teď to vypadá, že jeden z nich o něj tak úplně nestál.

Hollywood se v posledních měsících zabývá spekulacemi médií, které dávají znovu dohromady exmanžele Jennifer Anistonovou a Brada Pitta. Když mezi nimi na udílení cen Screen Actors Guild Awards došlo ke kontaktu, byla z toho naprostá senzace. Vztah obou herců se opět intenzivně řeší.

Internetem nejprve kolovaly fotografie, na kterých se oba vřele pozdravili, objali, vyměnili si několik úsměvů a moc se jim od sebe nechtělo odtrhnout. Navíc představitelka servírky Rachel z legendárního seriálu Přátelé pak na instagramu zveřejnila snímek, ze kterého bylo patrné, že odhodila šaty. Fanoušci doufali, že jí svlékl právě Pitt.

Až po několika dnech ale vyšlo najevo, jak k setkání bývalých partnerů vlastně došlo. „Brad byl v zákulisí první, dokončoval focení, když uviděl, že tam přišla i Jennifer. Opakovaně na ni volal, aby za ním přišla. Volal Aniston, ne Jennifer. Slyšela ho, ale neodpověděla a málem odešla do jiné místnosti, aby se setkání vyhnula,“ prozradil dle super.cz zdroj z Hollywoodu.

„Když konečně upoutal její pozornost, krátce se objali a vyměnili si nějaké zdvořilosti. Fotka, jak ji drží za ruku, vznikla, když si ji jemně přitáhl zpátky, aby jí pogratuloval. Celé to trvalo zhruba půl minuty a byla to Bradova práce. Oba odcházeli s úsměvem, byl to hezký moment,“ dodal zasvěcenec.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston