Vévodkyně Kate zuří: Harrymu dělala mentora, takhle se jí odvděčil!

Kate Middleton 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 20:22

Vévodkyně Kate nemůže přijít Harrymu na jméno. Na odchodu z britské královské rodiny si totiž neodpustil kritiku bratra Williama i jeho manželky. Trojnásobná maminka s ním přitom měla moc pěkný vztah.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se přepočítali. Když oznámili, že už nechtějí žít z peněz britské královské rodiny a působit v jejích předních řadách, ještě netušili, že co přijde. Královna Alžběta jim byla nucena ukázat dveře, protože neměla jinou možnost. Její vnuk to nesl velice těžce.

Na odchodu navíc pár ze Sussexu pálil mosty. Kvůli výchově dětí se prý pustil třeba do vévodkyně Kate. Údajně totiž prohlásili, že nechtějí, aby Archieho potkal osud dětí prince Williama a jeho ženy, které „jsou vychovávány ve staromódním a nezdravém prostředí“.

Trojnásobné maminky se pochopitelně dění posledních dní dotklo. „Když se Harry cítil špatně nebo měl problémy, William tu pro něj vždycky byl, stejně jako Kate. I ona se teď cítí ublíženě. Dělala Harrymu mentora, než se objevila Meghan, a nerada vidí manžela tak naštvaného,“ prozradili lidé ze zákulisí.

Vévodkyně Kate mu bohužel nemohla říct do očí, co si myslí. Na klíčová jednání totiž připuštěna nebyla, zúčastnit se ho směly jen hlavy jednotlivých rodin. 

Témata: Kate Middleton Princ Harry královská rodina (gbr)