Tak A DOST! Meghan a Harrymu došla trpělivost, zavolali právníky a chtějí se soudit!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. ledna 2020 16:31

Vévodkyně Meghan a princ Harry vystoupili z předního členství v královské rodině, aby měli klid. Toho se jim ale nedostává. A proto se rozhodli, že se obrátí na právníky.

Harry a Meghan pohrozili právními kroky paparazziům, kteří se usídlili u jejich současného domova na ostrově Vancouver Island. Tam se vévoda s vévodkyní uchýlili už před Vánoci.

Právníci páru uvedli, že fotografie, na nichž je Meghan se synkem Archiem na procházce se psy, vznikly bez jejího souhlasu a že se fotograf ukrýval v křoví a špehoval ji.

Zástupci bulváru prý používají objektivy pro focení na dálku a snaží se rodinu vyfotit, i když je v domě. Meghan a Harry jsou proto připraveni se soudit, aby dosáhli svého a měli soukromí.

Rozhodnutí opustit role předních členů královské rodiny a finančně se osamostatnit oznámili mladí manželé tento měsíc a překvapili tak všechny, včetně královny Alžběty II. Ta posléze svolala "krizový královský summit" a minulý týden Buckinghamský palác oznámil, že Harry a Meghan přijdou o titul královská výsost, ač vévodou a vévodkyní ze Sussexu zůstanou.

Nebudou už též placeni z veřejných prostředků a přestanou plnit pracovní povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině. Mohou ale pokračovat v soukromých charitativních aktivitách.

Témata: Meghan Markle Princ Harry