PRAVDA o Meghan: Proč si vzala Harryho a proč utekla do Kanady? ODHALENO!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. ledna 2020 10:18 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 9:24

Vévodkyně Meghan se provdala za prince Harryho, jen aby nashromáždila majetek a rozdrtila hvězdy Hollywoodu. Tvrdí to její nevlastní sestra Samantha Markle, která vysvětlila, o co Harrymu a především Meghan opravdu jde.

Jak uvádí server Mirror, Samantha se rozhodla postavit za královnu Alžbětu II. "Slova Jejího Veličenstva ukazují na velkou diplomacii, avšak Meghanino chování zatím diplomatické nebylo. Diplomat by nevystoupil ze své rodiny," napsala Samantha.

Meghan také obvinila z toho, že nedokázala bránit svého otce Thomase, který je podle jejích slov v současnosti zranitelný kvůli onemocnění srdce. "Thomas Markle nemá tým pro vztahy s veřejností, který by mu vytvořil příběh. Královna ve věku 93 let by se neměla stresovat kvůli tomu, že se jí rozpadá rodina. Meghan neudělala nic proto, aby minimalizovala škodu. Ví, jak rodinu ovlivnil Harryho odchod, ale na jejich obranu neřekla vůbec nic," uvedla dále Samantha.

Tvrdí, že její sestra se stala "zcela jinou osobou" a že "před rodinou upřednostnila bohatství a majetek". "Bojím se, že její rozhodnutí přestěhovat se do Kanady není s cílem vést klidný život jako mladá matka. Jejich činy zatím nenasvědčují, že by si skutečně přáli život v soukromí mimo centrum pozornosti. Jejich cílem je sláva a bohatství - být v Hollywoodu," dodala Samantha.

Poukázala i na to, že královská rodina udělala vše proto, aby ji co nejvroucněji přijali. "Přijali ji do svých životů, do jejich kultury a dovolili jí propagovat lidi všech ras. Nikdy jsem neslyšela od královské rodiny nic rasistického o mé sestře," tvrdí Samantha.

Obává se ale, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu nebudou mít pěknou budoucnost, bez ohledu na to, kde skončí. "Bojím se, že Meghan a Harry nikdy nenajdou skutečné štěstí. Nebyli spokojeni s královskou rodinou, budou spokojeni bez ní?" Ukončila ptá se závěrem Samantha.

Témata: Meghan Markle