Vévodkyně Meghan se vyžívá v Harryho utrpení? To snad není možné!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 13:50 | Aktualizováno: 21. ledna 2020 16:59

Zatímco princ Harry absolvoval tvrdá jednání v paláci, jeho manželka Meghan si už několik dní užívala svobody v Kanadě. Na kolemjdoucí ihned zapůsobila, vypadala velice šťastně. Na rozdíl od Harryho, který konec v královské rodině těžce nesl.

Harry a Meghan byli donuceni vzdát se svých královských povinností, jinak by nemohli uskutečnit svůj plán dělit čas mezi Velkou Británii a Severní Ameriku. Bývalá herečka už novou životní kapitolu odstartovala, manžel za ní dorazil teprve před pár hodinami. Před odjezdem z Ostrovů dal přitom jasně najevo, že ho mrzí, jak se nakonec celá záležitost vyřešila.

„Doufali jsme, že budeme nadále sloužit královně. Bohužel to nebylo možné. Přijal jsem to s vědomím, že to nic nemění na tom, kdo jsem nebo jak jsem oddaný. Ale doufám, že snadněji pochopíte, k čemu jsme dospěli, že si nechám odstup od všeho, co jsem znal, abych učinil krok směrem k pokojnějšímu životu,“ nechal se princ slyšet.

Non-royal life certainly seems to be suiting Meghan so far... pic.twitter.com/iFWi2adbLT

— Dan Wootton (@danwootton) 20. ledna 2020

Zatímco on se evidentně těžce vyrovnává s realitou svého konce v královské rodině, jeho žena září. Podle informací webu thesun.co.uk byla v Kanadě spatřena asi 10 minut cesty od jejich tamního sídla a byla v dobrém rozmaru.

Meghan právě venčila jejich psy, bígla a černého labradora, a malého Archieho měla na hrudi v ergonomickém nosítku. Bezpochyby už se nemůže dočkat toho, až na procházku vyrazí i s manželem Harrym.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)