Legendární Kobra 11 přišla o hvězdu: Herci (†79) selhalo srdce!

Kobra 11

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 9:22 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 16:14

Fanoušci legendární Kobry 11 truchlí. Na věčnost odešel jeden z herců, kteří měli v německém seriálu svou roli. Ve věku 79 let zemřel Christoph Quest, srdce mu selhalo krátce poté, co zesnula jeho žena.

Už pětadvacátý rok na obrazovkách letos započal legendární německý kriminální seriál Kobra 11, který od druhé poloviny 90. let mají možnost sledovat i tuzemští diváci. Češi si dobrodružství Semira Gerkhana velice oblíbili, není proto pochyb, že i je zasáhne zpráva o úmrtí jednoho z herců, kteří se v Kobře objevili.

Jak uvedl deník Bild, na selhání srdce zemřel ve věku 79 let Christoph Quest, a to pouhé dva týdny po smrti manželky Doris, která podlehla rakovině. Štáb oblíbeného seriálu tato zpráva velice zasáhla.

Vzhledem k tomu, že k úmrtím Questa i jeho ženy došlo v krátkém časovém sledu, rozhodli se pozůstalí pro uspořádání společného pohřbu. Manželé spolu budou pohřbeni 24. ledna v hlavním městě Berlíně.

Questa mohli čeští televizní diváci zahlédnout i v dalších televizních seriálech, které běžely na našich obrazovkách, např. Otec Braun nebo Kriminálka Kolín. Jinak se vášnivě věnoval také divadelní režii.

Témata: Kobra 11 Christoph Quest úmrtí