Jasmina Alagič prozradila tajemství: Tohle dala Rytmusovi k narozeninám!

Jasmina Alagič dala Rytmusovi k narozeninám obraz 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 21:07

Počátkem ledna oslavil rapper Rytmus třiačtyřicáté narozeniny, na což jeho manželka Jasmina samozřejmě nemohla zapomenout. Dojemným přáním na sociální síti to ale neskončilo. Čím ho obdarovala?

Třetího ledna slavil 43. narozeniny rapper Rytmus, mimochodem rodák z Kroměříže. Oproti dřívějšku se leccos změnilo, tentokrát už je jeden z nejslavnějších Slováků současnosti milujícím otcem a manželem. Reflektoval to i dárek od manželky, kterým se Jasmina na sociální síti pochlubila až po více než čtrnácti dnech.

Reagovala tak na výzvy fanoušků, kteří si dárku všimli. „Vidím, že se tu dost řeší obraz a jsem šťastná, že se Vám líbí. Tento obraz jsem dala namalovat Paťovi na jeho narozeniny,“ napsala na instagramu u snímku, na kterém obraz zachytila opravdu dokonale.

V den narozenin balkánská kráska potěšila hudebníka dojemným přáním. „Kdyby nebylo tohoto dne, nebylo by nic z tohoto nepopsatelně nádherného života, jaký máme. Pamatuji si, jak jsem ti přála před rokem, s myšlenkou, že tě nedokážu snad ani milovat víc… Ach, jak jsem se mýlila,“ uvedla mimo jiné.

„Dnes, když mám možnost dennodenně vidět ten nejnádhernější obraz před očima – tebe, jak si tím nejvíc milujícím otcem našemu zázraku lásky – tak mám pocit, že mi srdce vybuchne. Pokud mi může někdo v životě něco závidět, tak jsi to ty. Miluji tě,“ dodala Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)