ŠOK v Hollywoodu: Jennifer Aniston se rozešla s DiCapriem kvůli Johnny Deppovi?!

Johnny Depp 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. ledna 2020 14:58 | Aktualizováno: 18. ledna 2020 23:06

Hollywoodské hvězdy si k sobě častou najdou cestu. Příkladem za všechny může být Angelina Jolie a Brad Pitt. Překvapivě ale měl být dalším slavným párem Jennifer Aniston a Johnny Depp.

Měl být proto, že stejně rychle jako začal, měl jejich románek i skončit. Tvrdí to řada zahraničních serverů a magazínů, například časopis Globe, který přinesl článek o tom, jak Jennifer Aniston rozdrtila srdce Johnna Deppa.

Magazín People pro změnu tvrdil, že k jejich vztahu ani nedošlo. Depp prý sice zájem měl, ale Aniston ne. Neměla na něj hlavně čas, soustředila se totiž na práci.

Woman’s Day zašel asi nejdále a tvrdil, že Aniston chodila s Leonardem DiCapriem, pak se s ním ale rozešla a začala si románek právě s Deppem. 

Jak se ale ukázalo, pravda leží úplně jinde. Ve skutečnosti totiž mezi oběma nejen že nikdy nic nebylo, ale ani nemělo být. S odkazem na mluvčího Aniston to uvedl server Gossip Cop.

Ten tvrdí, že zvěsti o románku s DiCapriem vznikly poté, co se herečka zúčastnila 44. narozenin herce v Los Angeles. Spekulace o Deppovi pak vyvrátila sama v pořadu The Howard Stern Show.

Témata: Jennifer Aniston Johnny Depp Leonardo DiCaprio