Jasmina Alagič šokuje: S Rytmusem NEŽIJU!

Jasmina Alagič a její manžel Rytmus 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 13:48 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 15:16

Rapper Rytmus dlouhá léta čekal na tu pravou, s několika partnerkami to nakonec nevyšlo. Až se jednoho dne objevila Jasmina Alagič, kterou pojal za manželku a zplodil s ní dítě. Každé manželství ale čekají těžké zkoušky.

Loňský rok byl pro nejslavnější slovenský pár současnosti jako z pohádky. Jasmina Alagič a rapper Rytmus si nejprve na malebném zámku v Pezinku řekli ano, o několik týdnů později přivítali do rodiny syna Sanela. Na idylu to vypadalo ještě o Vánocích, už v novém kalendářním roce ale balkánská kráska pronesla překvapující slova.

Nové instagramové video totiž doplnila komentářem, že s rapperem Rytmusem nežije. Fanoušci na ní totiž dotírali s opakujícím se dotazem. „Pamatujete si náš poslední rozhovor? Respektive otázky? Hodně z nich se týkalo Paťa a toho, jaký je život s Rytmusem,“ připomněla Jasmina.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Led 15, 2020 v 11:00 PST

„Nevím, na koncerty moc nechodím, mám ale velmi ráda jeho tvorbu a má můj obrovský obdiv. Já ale žiji především s Paťom, nenormálně milujícím manželem a taťkou,“ napsala upřímně modelka a moderátorka.

Není divu, že svému manželovi raději říká civilním jménem a nepoužívá jeho umělecký pseudonym. V občance má rodák z české Kroměříže uvedeno jméno Patrik Vrbovský. Fanoušci si tedy mohou oddechnout, hvězdné manželství se rozhodně nerozpadá.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)