Dovolené celebrit: Vila za čtvrt milionu na noc? Žádný problém!

Las Vegas

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

15. ledna 2018 13:55

I světové hvězdy si čas od času potřebují oddechnout na vymazlené dovolené – po všech těch vyčerpávajících koncertních šňůrách a davech fanoušků za každým rohem je nutné nechat se hýčkat. Věděli jste ale, že ve spoustě dovolenkových útočišť slavných můžete strávit své volné dny i Vy? Díky službě Airbnb je to možné.

Palm Springs, Las Vegas nebo Malibu – to jsou jen některé z metropolí a míst, kam se tradičně a pravidelně vypravuje elita kulturní scény. I když si pobyt v luxusních vilách může dopřát i obyčejný smrtelník bez VIP statusu, měl by předem počítat s tím, že jedna noc dokáže pořádně provětrat peněženku. Peníze štěstí sice nekoupí, ale soukromou tělocvičnu a privátní wellness už ano.

Spanish Maison – Las Vegas 

Tady vás vyjde noc na 30 000 Kč. Rozlehlou vilu ve španělském stylu v hodnotě 5 milionů dolarů si oblíbil herec Channing Tatum, známý hlavně díky své roli striptéra ve filmu Magic Mike. V domě nechybí snad nic, co by ubytovanému nedalo pocit výjimečnosti: je tu 7 ložnic, 10 koupelen, tenisový kurt a samozřejmě bazén. Za tu cenu to vlastně není tak zlé.

Big Sioux Estate – Palm Springs

Cena za noc je 35 000 Kč. Bazén se slanou vodou, který přijde ve vyprahlé kalifornské poušti vhod, tenisový kurt zapuštěný do země, šest ložnic. Během legendárního festivalu Coachella zde pár nocí strávil i americký rapper Kendrick Lamar.

Celému pozemku dominují vzrostlé palmy a spousta společenských prostor, které přímo volají po uspořádání divokého večírku, jak se na rappera sluší a patří.

Malibu Dream Escape – Malibu

Za noc zaplatíte 165 000 Kč. Výhled na Pacifik z každé ze čtyř prostorných ložnic, který – pokud by Vás náhodou omrzel – můžete vyměnit za privátní kino. Tři krby nebo venkovní bar pro večerní koktejl při západu jsou zde standardem, k dokonalosti tedy chybí snad jen upravit denní limit na Vaší kartě …

Gated Shawney Estate – Kansas City

Do poněkud astronomičtějších cenových výšin se dostáváme v americkém Kansasu. Za jednu noc tady zaplatíte 220 000 Kč. Dům, který si pronajal zpěvák John Legend s celou svou rodinou během posledního turné po Spojených státech disponuje nádhernou venkovní wellness zónou, stylovým interiérem a pěti ložnicemi. Soukromí je zaručeno, navíc si s sebou můžete vzít i svého čtyřnohého miláčka. K nezaplacení. Doslova.

Desert Oasis – Palm Springs

Do Palm Springs za festivalem Coachella se ještě vrátíme – Kendrick Lamar samozřejmě nebyl jediný, kdo v pouštním městě potřeboval nocleh. Hlavu složit zde musela i Lady Gaga, která na festivalu vystoupila loni. Cena za noc je 220 000 Kč.

Rezidence poskytuje prostor až pro 16 hostů, disponuje šesti ložnicemi nebo venkovním ohništěm přímo u obrovského bazénu. Pokud se chcete na letošní Coachellu vydat, počítejte ovšem se „speciální“ víkendovou cenou, která v přepočtu přesahuje jeden milion korun …

Témata: dovolená Moře Lady Gaga Las Vegas