Rozkol hvězd seriálu Přátelé: Comeback? Perry letí přes palubu!

Courteney Cox a Matthew Perry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 15:03 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 3:39

Loni se intenzivně řešilo výročí i možné obnovení legendárního seriálu Přátelé, mezi jehož hlavní hvězdy patřil Matthew Perry v roli Chandlera. Když ho teď seriáloví kolegové vidí, raději odvrací zrak. Proč?

V loňském roce oslavil seriál Přátelé čtvrtstoletí na televizních obrazovkách, dokonce se začalo mluvit o možném comebacku. Jenže všechno by mohl zkomplikovat rozkol mezi hereckými hvězdami, o kterém píší zahraniční média. Konkrétně má na jedné straně stát Matthew Perry a proti němu Jennifer Anistonová a Courteney Coxová.

Achillovou patou mají být jeho problémy s alkoholem. „Slíbili, že na něj budou dohlížet. Vypadá to ale, že buď zapomněli, nechtějí se nechat rušit, nebo ho považují za ztracený případ,“ řekl na adresu hereček anonymní zdroj listu National Enquirer, který také připomněl, že dámy seriálového kolegu nezvou na svoje večírky.

Zasvěcenec tvrdí, že Anistonová a Coxová nevěří, že má Perry vůli se závislosti zbavit, proto ho nechtějí mezi svými nejbližšími přáteli. Fanoušky sitcomu může potěšit alespoň závěrečná informace. Pracovat s ním na dalším projektu problém nemají.

Podle serveru gossipcop.com jsou každopádně tato tvrzení vymyšlená, ačkoliv připouští, že vztahy tří zmíněných seriálových hvězd nejsou tak dobré, jako bývaly dříve. To se ovšem dá pochopit, Přátelé se přestali vysílat před více než 15 lety.

Témata: Přátelé Matthew Perry Jennifer Aniston Courteney Cox