Brad Pitt v objetí s hollywoodskou hvězdou: Mám tě rád…!

Brad Pitt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 12:35

Brad Pitt je od loňska i oficiálně nezadaný starý mládenec a ženy na něj letí, ačkoliv je mu už 56 let. Teď se ale objevily jeho snímky v objetí s jinou hollywoodskou hvězdou. Koho a proč objímal?

Brad Pitt je od rozchodu s Angelinou Jolie předmětem nejrůznějších spekulací týkajících se vztahů, zahraniční média ho kupříkladu spojují s exmanželkou Jennifer Anistonovou. I proto se snaží být velice obezřetný, třeba jen tak někoho neobejme. V těchto dnech ale udělal při jedné příležitosti výjimku.

Počátek roku patří v Hollywoodu už tradičně předávání cen, Pitt už si za roli v bijáku Tenkrát v Hollywoodu odnesl Zlatý glóbus i cenu od National Board of Review. Právě na druhé ceremonii dojal přítomné publikum svou děkovnou řečí.

Oblíbený americký herec poděkoval a objal kolegu, který mu cenu osobně předával. „Díky tomuhle chlapovi jsem seknul s chlastem. A každý den od té doby je šťastnější a šťastnější. Děkuji ti, mám tě rád,“ pronesl na adresu Bradleyho Coopera.

Ze závislosti se herec dostal tím, že začal navštěvovat schůzky ryze mužské skupiny Anonymních alkoholiků a její součástí zůstal po celý rok a půl. Právě setkání se „sobě rovnými“ mu umožnila hovořit o závislosti naprosto otevřeně, což se ukázalo jako klíč k úspěchu.

Témata: Brad Pitt Bradley Cooper