Freddie Mercury: Utajovaný románek s hollywoodskou hvězdou!

Freddie Mercury 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 21:57 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 4:49

Freddie Mercury se intimně zajímal především o osoby stejného pohlaví, existují ovšem i informace o jeho románcích se ženami. V posteli měl mít dokonce jednu hollywoodskou hvězdu. Najevo to vyšlo až skoro 30 let po jeho smrti.

Freddie Mercury se nikdy k homosexualitě nepřiznal, ale ve světě panuje přesvědčení, že měl blíž k osobám stejného pohlaví. Za lásku svého života přesto považoval Mary Austinovou, s níž se seznámil v roce 1969 a nakonec spolu strávili sedm let života. V poslední době se navíc objevují informace o jeho dalších vztazích se ženami.

V prosinci 2019 se ozvala jeho vůbec první láska, jistá Rose Pearsonová. S ní se frontman kapely Queen seznámil na konci 60. let, nakonec je rozdělila zpěvákova záliba v mužích. V těchto dnech se ale na internetu objevila informace o zpěvákově románku se slavnou hollywoodskou herečkou.

Podle serveru news.com.au mělo jít o americkou herečku Carrie Fisherovou, představitelku princezny Leii v původní trilogii Star Wars. Tvrdí to alespoň autoři biografie o ní a její matce Debbie Reynoldsové.

Pro hollywoodskou hvězdu nemělo jít o jediný podobný zářez, Fisherová měla podle knihy ulovit také Davida Bowieho. Slavný britský hudebník shodou okolností nazpíval s Mercurym a Queen legendární hit Under Pressure. 

Témata: Freddie Mercury Star Wars