Elon Musk bude otcem: Nejlepší dílo vynálezce?

Elon Musk 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 14:49

Elon Musk se s největší pravděpodobností ještě letos stane otcem. Jeho přítelkyně, zpěvačka Grimes, troubí v posledních dnech do světa zprávy, které naznačují, že je těhotná.

Elon Musk je možná vůbec nejslavnějším vynálezcem poslední doby, stojí za elektromobily Tesla nebo kosmickou společností SpaceX. Jeho možná vůbec nejlepší dílo bude světu představeno během následujících měsíců. Podnikatelova partnerka totiž na sociálních sítích naznačila, že je v očekávání.

Jde o brzy dvaatřicetiletou kanadskou zpěvačku Grimes, která na svém instagramovém profilu sdílela dvojici fotek s rostoucím bříškem. Každopádně je nedoprovodila žádným komentářem, a tak stále není stoprocentně jisté, zdali nešlo třeba jen o umělecké focení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Grimes (@grimes), Led 8, 2020 v 3:42 PST

Některá média už ovšem o jejím těhotenství informovala. Kupříkladu věhlasný magazín People si nechává zadní vrátka, když informuje pouze o tom, co je na fotografii, a zbytek nechává na fantazii čtenáře.

Časopis hudebnici kontaktoval, odpovědi se nedočkal. Uvádí ale, že Grimes v reakci na jeden z komentářů pod fotkou napsala, že „je zbouchnutá“. Tak uvidíme…

Témata: Elon Musk