Tamara Klusová přiznala obavy o zdraví syna: Rakovina?

Tamara Klusová a Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 12:50

Tamara Klusová se do role milující maminky opravdu vžila, s písničkářem Tomášem Klusem mají už tři děti. O jedno z nich, syna Alfréda, ale měla velký strach. Od lékařů se totiž dozvěděla nemilou věc.

Od narození písničkářova syna Alfréda uplynou letos už čtyři roky, a tak přišel čas, aby jeho maminka přiznala, že o zdraví chlapce měla velké obavy. Už během těhotenství mu našli cystu v hlavě a nastávající rodička se ptala, zdali to může být rakovina. „No, může to bejt, ale spíš to rakovina není,“ odpověděli jí lékaři.

Tamara Klusová v podcastu Nastav dUŠI přiznala, že jí to totálně vystresovalo. „Když se narodil, oni měli v té kartě napsaný tenhle nález. Pak jsem opouštěla porodnici a oni mi dávali žádanku, ať jdu s nim na CT hlavy. Hned za čtrnáct dnů po porodu,“ zavzpomínala. 

To se ale manželce Tomáše Kluse nelíbilo. Uvědomila si totiž, že dítě bude muset být při vyšetření nehybné. Lékaři jí narovinu řekli, že ho uspí. Narkózu si ale Tamara nepřála a vynutila si ultrazvuk, který nic takového nevyžadoval. 

„Tak jsem udělala strašnou scénu, že tam jako nepujdu a šla jsem s ním na ultrazvuk. No a on v tý hlavě nic neměl. Proto všem maminkám říkám, ať mají vždy dva posudky a nikdy se nerozhodují na základě jednoho lékaře,“ dodala Klusová. 

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus