Zrada Meghan očima přátel: Nenechali na ní nit suchou!

Meghan Markle 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 21:59

Místo brexitu řeší Velká Británie v posledních dnech Megxit, tedy odchod vévodkyně Meghan a prince Harryho z řad královské rodiny. Američanka si nedělá dobrou reklamu a nepomáhají jí ani přátelé, kteří na ni nenechali nit suchou.

Zatímco Velkou Británii tento týden oznámení, ve kterém se dva vážení členové britské královské rodiny vzdali svých rolí, překvapilo, přátelé vévodkyně Meghan podle serveru dailymail.co.uk až tak zaskočení nejsou. Dění posledních dní prý zcela koresponduje s její povahou.

„S Meghan to vždycky bylo tak, že buď bylo po jejím, nebo nic. Vždycky bude mít ve vztahu hlavní slovo, nehledě na Harryho titul,“ tvrdí jeden z důvěrníků Američanky, který naznačil, že motorem zrady byla doopravdy ona. Dodal ještě, že Meghan ráda prchá vždy, když jde do tuhého.

Nit suchou na ní nenechali ani další přátelé. Jiný respondent se domnívá, že netušila, jaké kritice bude podrobena. Na Ostrovech se podle něj už nemusí ukázat. „Co je jedna země, když jí u nohou leží celý svět? Do Británie už podle mě nevkročí, pokud to pro ni nebude výhodné,“ konstatoval.

Vyjádřila se i osoba, která zastává názor, že se Meghan spletla, když si myslela, že i uvnitř královské rodiny bude svou vlastní paní. Manžela prý postavila před hotovou věc. „Myslím, že dala Harrymu na výběr, ať si zvolí stranu,“ prozradila. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)