Rytmus a Jasmina mají jasno: Druhé dítě!

Rytmus a jeho manželka Jasmina 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 19:56

Loni se rapper Rytmus s manželkou Jasminou stali poprvé rodiči a podle všeho se nebrání ani druhému potomkovi. Balkánská kráska v chatu s fanoušky přiznala, že v plánech rodiny další dítě figuruje.

Na uplynulý rok Jasmina Alagič jistě nezapomene. Na malebném zámku v Pezinku se vdala za rappera Rytmuse, později se jim na bratislavské soukromé klinice narodil syn Sanel. Proč by ale nový kalendářní rok nemohl být podobně krásný?

Zařídit by to mohlo třeba další děťátko. Když se tedy balkánská kráska po krátké odmlce vrátila na sociální sítě a vyzvala fanoušky, aby se jí na cokoliv zeptali, jeden z dotazů se týkal právě druhého potomka. Odpověď byla jasná.

„Momentálně si plnými doušky vychutnáváme Sanela a v budoucnosti by nás další miminko určitě velmi potěšilo,“ vysvětlila Jasmina na instagramu příznivcům. Zatím tedy další těhotenství není na pořadu dne, ale kdoví. 

Modelka a moderátorka navíc tento týden vedle bizarně vypadající fotomontáže přiznala, že se chce po prvním porodu dostat zpátky do formy. To by nejspíš nehlásila, kdyby měla v plánu znovu otěhotnět. 

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)