Jennifer Aniston má nového nápadníka? Je o dost mladší a dobře ho známe!

Jennifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 15:50

Jennifer Anistonová je oficiálně nezadaná, a tak je terčem zájmu řady mužů. City k ní teď projevil i jeden slavný britský hudebník, ačkoliv je oproti herečce výrazně mladší. O koho přesně jde?

Zprávám o romantickém životě Jennifer Anistonové po posledním rozvodu dominují spekulace o možném vztahu s bývalým manželem Bradem Pittem. Naposledy se oba objevili na předávání Zlatých glóbů, ovšem nevypadalo to, že by byli něco víc než dobří přátelé.

Hvězdu legendárního sitcomu Přátelé tak možná potěší informace, že se city k ní netají jiná slavná osobnost. Láskou k ní prý zahořel výrazně mladší britský zpěvák, který navíc vše přiznal ve velmi sledované americké talk show Ellen.

Člen dnes již nefunkční formace Harry Styles tam podle britského serveru metro.co.uk bez ostychu přiznal, že byl do představitelky servírky Rachel, která byla letos nominovaná na Zlatý glóbus za roli v seriálu The Morning Show, zamilovaný. 

Pravdou ovšem je, že by překážkou mohl být výrazný věkový rozdíl. Anistonová loni oslavila 50. narozeniny, zatímco Styles je o celé půlstoletí mladší. Prvního února bude mít teprve pětadvacetiny. 

Témata: Jennifer Aniston Harry Styles