Vévodkyně Kate pod palbou: Tohle jí na odchodu vyčetli Harry a Meghan!

Kate Middleton na vánoční akci 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 16:20

Vévodkyně Kate si svůj narozeninový týden moc neužila, klacky pod nohy jí svými činy naházeli především princ Harry a vévodkyně Meghan. Na odchodu z královské rodiny si navíc směrem k manželce prince Williama neodpustili vyčítavý pohled.

Velká Británie už třetím dnem žije šokujícím středečním oznámením, které učinili princ Harry s manželkou Meghan. Text, kterým potvrdili odchod z britské královské rodiny, rozpitvala psycholožka Jo Hemmingsová. Podle ní lze mezi řádky vyčíst, co Harry se svou ženou vyčítá bratrovi a jeho manželce.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu uvádějí, že svého syna Archieho chtějí vychovávat v souladu s tradicemi královské rodiny, do které se narodil. Expertka se přesto domnívá, že Harry si přeje spíš pravý opak. Pro chlapce chce normální dětství, které sám nezažil.

„Touha vychovat Archieho v souladu s tradicí a zároveň mít víc prostoru reflektuje Harryho vnitřní zápas s tím, jak se lidé chovali k němu a jeho matce, i fakt, že děti Williama a Kate jsou vychovávány ve staromódním a nezdravém prostředí,“ vysvětlila psycholožka serveru thesun.co.uk.

Vévodkyně Kate se tak v týdnu, během kterého oslavila 38. narozeniny, dočkala od Harryho a Meghan dalšího nemilého překvapení. V šoku byla už ve chvíli, kdy se s Williamem z televize dozvěděli o plánech páru. Ten totiž předem o svých záměrech nikoho neinformoval.

Témata: Kate Middleton Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)